Teaser: Nissan Qashqai 2014

Teaser: Nissan Qashqai 2014
Nog even geduld, Nissan toont de nieuwe Qashqai pas op 7 november!

De populaire compacte SUV van Nissan gaat al mee sinds 2007 en kreeg al enkele facelifts om zijn leeftijd wat te verbergen. Maar zoiets kan je niet blijven doen, dus begonnen de Nissan ingenieurs vanaf scratch aan de opvolger die we over enkele dagen mogen aanschouwen. Om de media-aandacht optimaal te spreiden start Nissan nu al met een teasercampagne, al is de kans groot dat er vroegtijdig beelden lekken van de Japanse crossover.

Motorisch is nog niet al te veel bekend, al verwachten we wel een 1.2-liter benzinevariant met 110 pk en een 1.5 dCi dieselkrachtbron met 115 paarden in het voorin. Ook andere welbekende Renault motoren zoals de krachtigere 1.6 dCi zullen hun opwachting maken. Nissan en Renault hebben beiden bovendien een hoopje ervaring op het gebied van elektrische wagens, een hybridevariant van de Qashqai valt dus zeker niet uit te sluiten. De grotere Qashqai+2 die we nu nog kunnen vinden in de catalogus zal niet meer terugkomen, daarvoor werd de X-Trail optioneel voorzien van een derde zetelrij.

Teaser: Nissan Qashqai 2014

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...