Teaser: McLaren P12

Teaser McLaren P12
McLaren zal op het autosalon van Parijs een nieuwe supercar voorstellen, een eerste teaser moet ons alvast in spanning brengen.

Behalve deze foto krijgen we jammer genoeg nog niet veel details over de McLaren P12. Wat we wel weten is dat het model op 27 september in Parijs zal worden onthuld. Verwacht wordt dat de McLaren P12 de spirituele opvolger wordt van de McLaren F1, en dus uiteindelijk boven de McLaren MP4-12C in het gamma komt.

De McLaren P12 is het eerste project van Frank Stephenson, de nieuwe designbaas bij McLaren. Op de foto zien we alvast de gesculpteerde luchtlinaten en iets wat lijkt op een bubbeldak, maar het is voorlopig nog erg moeilijk om de details te ontwaren. De P12 zou net als de MP4-12C een twin-turbo 3.8-liter V8 onder de motorkap krijgen, met in dit geval 700 pk en de steun van een F1-achtig KERS systeem.

Teaser McLaren P12

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...