Lotus CEO Dany Bahar werd aan de deur gezet

Dany Bahar Fired
Dany Bahar is vanaf heden niet langer CEO van Lotus.

Wegens het niet zo koosjer gebruik van bedrijfsmiddelen voor persoonlijke doeleinden, werd Dany Bahar de laan uitgestuurd bij Lotus. De man zou geld van het bedrijf gebruikt hebben voor het renoveren van verschillende van zijn persoonlijke woningen.

Aan ambitie had de man nochtans geen gebrek, in Parijs stelde Lotus onder hem een hele reeks nieuwe modellen voor ter productie. Financiële moeilijkheden, natuurlijk niet alleen wegens zijn misbruik, zorgden er echter voor dat tot vandaag weinig van die plannen de realiteit bereikten.

Met het ontslag van Bahar draait de geruchtenmolen over een verdere verkoop van Lotus op volle toeren, maar directeur van DRB-HICOM houdt voet bij zijn eerdere uitspraak: ,,Ik wil jullie graag verzekeren dat we toegewijd blijven aan de verdere en toekomstige productie van Lotus. We willen de Lotus Group naar het volgende niveau brengen om relevant te blijven in de wereldwijde automobielindustrie.” Aslam Farikullah werd aangekondigd als de nieuwe CEO.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...