Komt Lexus met een GS Coupe?

Lexus Coupé
Lexus is momenteel druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe GS. Komt er ook een coupé-versie van dat model?

In het gamma van Lexus is er alleszins plaats voor een dergelijk model. Lexus beschikt al over een Lexus IS Cabrio die gebaseerd is op haar voormalig instapmodel, de Lexus IS. Vroeger beschikte het merk over de Lexus SC, die een concurrent moest vormen voor de meer up-market cabrio’s. Lexus heeft dat model evenwel geschrapt, waardoor er een gat in het gamma is gekomen. Wordt dat gat opgevuld?

Het nieuwe model zou het dan moeten opnemen tegen onder meer de Audi A5 en de Mercedes E-Klasse Coupé. Product Planning Manager Ben Mitchell vertelde aan Inside Line dat het merk probeert om de emotionele kwaliteiten van haar imago te verbeteren. Verder voert Lexus fairly active studies of coupe opportunities. Eerdere geruchten suggereerden dat Lexus werkt aan een coupé op basis van de Lexus LS. We kijken alleszins al uit naar een passionele Lexus, of hij nu gebaseerd is op de GS of op de LS, dat doet er niet echt toe.

Lees en bekijk hier onze rijtest met de Lexus LS.
Lees en bekijk hier onze rijtest met de Lexus GS.

Lexus LC600h

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...