Teaser: Rolls-Royce 200EX Concept

Rolls-Royce 200EX Concept Teaser
Rolls-Royce heeft een teaserfoto vrijgegeven van de 200EX Concept die op het autosalon van Genève voorgesteld zal worden.

De Rolls-Royce 200EX Concept moet een soort “baby”-Phantom gaan worden. Rolls-Royce wil namelijk ook een lager gepositioneerd model op de markt brengen. De RR4 zou zo’n 250.000 euro gaan kosten en moet het bedrijf door de economische crisis loodsen.

Op de teaserfoto zien we de bekende Rolls-Royce grille, de inklapbare Spirit of Ecstasy, een dubbele kleurenstelling en LED koplampen. De 200EX zal een herwerkte versie van het nieuwe BMW 7 platform gebruiken en is daarmee 43,5 cm korter, 4,2 cm minder breed en 8,4 cm lager dan de Phantom. Toch wordt de 200EX allesbehalve klein, de wielbasis van 3,295 meter is immers groter dan die van een verlengde 7-serie.

Onder de motorkap zal een nieuwe 500 pk sterke V12 voorgesteld worden, meer hierover op het autosalon van Genève, begin maart. (Via: WCF)

Rolls-Royce 200EX Concept Teaser

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...