Preview: Rolls-Royce ‘Mini-Phantom’

Rolls Royce Mini-Phantom
We zagen al eerder spyshots van deze wagen, nu zijn we blij u een impressie te kunnen tonen van de nieuwe Rolls-Royce ‘Mini-Phantom’.

Het is een Rolls, dus sowieso zullen we de legendarische grille terugvinden, met de Spirit of Extacy die er bovenop prijkt. Ook de rechthoekige lichten zullen we kunnen opmerken. Deze zullen allicht lijken op de koplampen van de Rolls-Royce Phantom Coupé.

De wagen wordt sowieso een vierdeursmodel, aangezien hij een ‘kleine’ Rolls-Royce Phantom moet voorstellen. Zijn voornaamste concurrent zal de Bentley Continental Flying Spur zijn en in de toekomst ook de Aston Martin Rapide.

De mechanica achter deze Mini-Phantom is gebaseerd op de volgende generatie BMW 7 met lange wielbasis. Deze nieuwe Rolls zal ook de voorbode zijn van nog andere modellen die op hem gebaseerd zijn. Zo komen er allicht een cabrio en een coupé.

Voor alle duidelijkheid: de wagen waar het hier over ging is de blauwe wagen op de foto, maar dat had u ondertussen ongetwijfeld al door.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...