Autosalon Brussel 2023: Nissan line-upWelke interessante nieuwigheden presenteert Nissan allemaal op het Autosalon van Brussel 2023? Ontdek het hier!

YES! Na twee troosteloze jaren is het weer zover en mag het Autosalon van Brussel 2023 zijn deuren openen! Voor Nissan draait het in Paleis 7 grotendeels om de volgende kernwoorden: e-Power, X-Tail én Ariya.

De Nissan Ariya is het langverwachte paradepaardje van de ambitieuze Japanners. Volledig ontworpen als EV waardoor het geheel dus zowel ruim, praktisch en functioneel is en tegelijk kan pronken met hedendaagse rijhulp, veiligheid en diverse gadgets. Deze EV SUV is leverbaar in zes versies met maximaal 533 km actieradius.

De gloednieuwe generatie X-Trail SUV (Europese première) situeert zich eveneens bovenaan het Nissan gamma. Uitblinkers zijn het ruime interieur en maximaal zeven zitplaatsen. De X-Trail is ook te verkrijgen als e-Power. Die vernuftige aandrijflijn kan je – kort door de bocht – zien als een EV … die op een benzinemotor als “generator” rekent. Het beste van de twee kanten?! Desgewenst ook als Qashqai e-Power beschikbaar.

De Leaf weigert op pensioen te gaan en werd opgewaardeerd met frisse looks en extra technologie. Voor de professionele klant heeft Nissan een zuiver elektrische Townstar EV toegevoegd die zich onder de populaire e-NV200 positioneert.

Uiteraard is de hippe Nissan Juke crossover van de partij tijdens het Autosalon van Brussel 2023. Dit in zijn zuinige Juke Hybrid vorm.

Alle praktische informatie omtrent het Autosalon van Brussel 2023 zoals openingsuren, bereikbaarheid en ticketprijzen staat hier. De (bijna) volledige lijst aan (internationale) nieuwigheden hebben we voor jou hier opgelijst. Voor actuele Nissan prijzen en interessante promoties/voordelen verwijzen we graag naar hun website.