Officieel: Toyota geeft vanaf nu tot 10 jaar garantie (2022)Toyota introduceert het geruststellende Toyota Relax garantieprogramma met tot 10 jaar garantie of 200.000 km voor alle Toyota’s die binnen het erkende netwerk worden onderhouden!

Met het nieuwe Toyota Relax garantieprogramma stoot de Japanse autobouwer Kia (met diens 7 jaar garantie) van de troon. Standaard biedt Toyota alvast een fabrieksgarantie van 3 jaar (of 100.000 km), met Toyota Relax profiteer je maar liefst een volledig decennium van de gemoedsrust. En de degelijke bouwkwaliteit uiteraard.

Het unieke aanbod werkt heel eenvoudig. Het volstaat om jaarlijks een onderhoudsmoment in te plannen binnen het erkende Toyota netwerk. Nadien wordt de garantie gewoon met 12 maanden (of 15.000 km) automatisch en vooral gratis verlengd. Enkel in het geval van de fabuleuze Yaris GR verlengen ze met 10.000 km (ipv 15.000 km).

Het Toyota Relax garantieprogramma is beschikbaar voor alle Toyota’s. Zowel nieuw als tweedehands (!) en zowel voor benzine, diesel, hybride als zuiver elektrisch.

Meer informatie over de uitmuntende Toyota garantie staat op hun website!

Officieel: Toyota geeft vanaf nu tot 10 jaar garantie (2022)