Officieel: Ford Ranger MS-RT (2021)Hoe stoer wil je jouw Ford Ranger pick-up hebben?

Normaliter houdt MS-RT zich voornamelijk bezig met het “visueel aansterken” van Ford Transit’s maar nu richten ze hun pijlen op de populaire Ranger pick-up. Zo krijgt de deze alleskunner ondermeer 20″ lichtmetalen velgen van OZ Racing, verbrede wielkasten en stoere zijschorten mee. In de kleurboek kan je kiezen tussen Frozen White, Sea Grey en Agate Black met spiegelkappen in het (fake) koolstofvezel, aerodynamische dakrails en de nodige MS-RT-badges.

Binnenin de Ford Ranger MS-RT zijn er contrasterende oranje stiknaden, lederen bekleding, LED sfeerverlichting en verwarmde voorzetels. Achterin de laadbak is er nog steeds ruimte voor 1.000 kg (exclusief 3.500 kg sleepvermogen) en als consument heb je de keuze tussen de Super Cab en Double Cab koetswerkversies.

Net zoals de Ranger Raptor krijgt de Ford Ranger MS-RT de 2.0-liter BiTurbo EcoBlue dieselmotor mee. Goed voor 213 pk, 500 Nm, tien-traps automaat en inschakelbare vierwielaandrijving. Via de optionele Maxhaust creëer je een sportievere soundtrack.

Tegen de zomer 2021 moet de Ranger MS-RT opduiken bij de gespecialiseerde Ford verdeler. Prijzen zijn er nog niet.

Lees hier onze rijtest met de Ford Ranger Raptor!