Officieel: Jeep Grand Wagoneer Concept (2020)

Officieel: Jeep Grand Wagoneer Concept (2020)Jeep werkt aan een nieuw Grand Wagoneer SUV vlaggenschip.

De Grand Cherokee is momenteel Jeep’s grootste SUV in Europa maar op (relatief korte) termijn moet daar een nieuwe Wagoneer en nog grotere Grand Wagoneer bijkomen. Dit als gepast antwoord op de Cadillac Escalade’s en de Lincoln Navigator’s die in Amerika prima verkoopcijfers optekenen.

Zuiver technisch gezien is het momenteel slechts een concept maar het geheel oogt meer dan productieklaar. Technische details blijven momenteel zeer beperkt, Jeep benadrukt enkel dat er momenteel er een plug-in hybride aandrijflijn (van de Wrangler 4xe?) in de Grand Wagoneer Concept ligt.

Naast een ruim en praktisch interieur wil Jeep ook op technologisch vlak innoveren. Zo krijgen we niet enkel een digitaal dashboard en hightech infotainmentsysteem (met twee beeldschermen), ook de bijrijder én passagiers achterin krijgen elk een scherm mee.

Jeep introduceerde de eerste Wagoneer in 1962, de Grand Wagoneer kwam in 1984 en bleef tot 1993 in productie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...