Officieel: Toyota Land Cruiser facelift (2020)

Toyota Land Cruiser facelift 2020De vernieuwde Toyota Land Cruiser biedt betere prestaties, meer technologie/veiligheid én komt desgewenst met de sinistere Black Pack.

De bijna iconische Land Cruiser belichaamt perfect op perfecte wijze de 70 jaar offroad ervaring van Toyota met een duidelijke focus op prestaties, kwaliteit, duurzaamheid en vooral betrouwbaarheid. Met een doordachte opfrisbeurt wil de Japanse autobouwer het succesverhaal verderzetten.

De Toyota Land Cruiser rekent krijgt een krachtigere 2.8-liter turbodiesel viercilinder mee, nu 204 pk / 500 Nm sterk wat 20 pk en 50 Nm méér is dan voordien. De 0-100 sprint is daarmee zowaar 3 seconden korter en neemt nu “maar” 9,9 seconden in beslag, de maximum snelheid ligt op 175 km/u.

Tevens werd het infotainmentsysteem opgewaardeerd met snellere software, meer rekenkracht en extra functionaliteit dankzij de integratie van ondermeer een touchscreen, Apple CarPlay / Android Auto en online diensten (realtime verkeersinformatie, nabijgelegen parkeerlocaties, brandstofprijzen, …). Op vlak van rijhulp rekent de Land Cruiser op het Toyota Safety Sense Pack dat moderne veiligheidssystemen omvat, zoals Intelligent Adaptive Cruise Control en de Pre-Collision System. Die automatische noodremfunctie kan nu voetgangers in het donker en fietsers overdag herkennen.

Wie op zoek is naar iets meer stijl/uitstraling kan vanaf heden opteren voor de Black Pack waarmee de Toyota Land Cruiser zowel vanbinnen als vanbuiten diverse zwarte accenten meekrijgt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...