Preview: Volkswagen Tiguan X Coupe (2021)

Preview: Volkswagen Tiguan X Coupe (2021)Krijgen we ook zo’n hippe lifestyle Volkswagen Tiguan Coupé versie?

Niet enkel wordt er werk gemaakt van een Audi Q5 met aflopende daklijn, ook van de vernieuwde Volkswagen Tiguan zou er zo’n hippe koetswerkvorm in de (vergevorderde) pijplijn zitten. Dat zou de derde Tiguan uitvoering zijn naast de klassieke SUV en Allspace zevenzitter. Binnen de riante VAG familie komt de Q3 Sportback dan snel in the picture als “technisch gerelateerde” neef, al kan VW uiteraard terugvallen op de CrossBlue Coupé Concept uit 2013.

Volgens de Chinese media zou de lifestyle Tiguan Coupé als Tiguan X door het leven gaan en beschikbaar komen met een breed gamma aan klassieke benzine/dieselmotoren, een eHybrid plug-in hybride én zelfs een hete R topversie! Benieuwd of al deze veelbelovende elementen ook het productiemodel zal halen … en of Europa ook de Tiguan X zal toebedeeld krijgen.

Impressies via designerklebers

Preview: Volkswagen Tiguan X Coupe (2021)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...