Autohome ontwikkelt daktent voor Land Rover Defender (2020)

Autohome ontwikkelt daktent voor Land Rover Defender (2020)Met een op maat gemaakte daktent is de nieuwe Land Rover Defender zowaar nog beter voorzien op nog meer avontuur!

De gloednieuwe Defender moet zijn legendarische voorganger proberen op te volgen, Land Rover legde de focus dan ook voornamelijk op meer comfort en technologie zonder daarbij aan de bestaande kwaliteiten te raken.

Een van die kwaliteiten is zijn 100% avontuurlijke ingesteldheid en om die zeldzame eigenschap nogmaals in de verf te zetten hebben de Britten samen met specialist Autohome een op maat gemaakte daktent ontwikkeld.

Dan moet je wel voor de lange Defender versie (110) kiezen en 3.081 euro (exclusief btw) achterlaten bij je Land Rover verdeler. In ruil krijg je een stoffen constructie (2,3 meter lang, 1,3 meter breed en 1,5 meter hoog) op je dak die plaats biedt aan twee volwassen met de nodige (camping)luxe in de vorm van een volwaardige katoenen matras, kussens, LED verlichting, handig opbergnet en uitschuifbare aluminium ladder. Land Rover gaat er prat op dat de daktent de meest uitdagende (weer)omstandigheden kan overleven, in ongebruikte toestand blijft de aerodynamische efficiëntie intact.

De Land Rover Defender 110 kost je minstens 56.800 euro (D200 AWD AT).

Autohome ontwikkelt daktent voor Land Rover Defender (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...