Officieel: Land Rover Defender V8 Works Edition (2018)

Officieel: Land Rover Defender V8 Works Edition (2018)Land Rover haalt de iconische Defender even uit haar pensioen ter ere van zijn 70ste verjaardag.

Terwijl we vol spanning wachten op een nieuwe generatie Defender komt Land Rover verrassend uit de hoek met de Defender Works Edition, een verjaardagsversie voor de 70 kaarsen op de spreekwoordelijke taart. Slechts 150 stuks zullen hiervan gebouwd worden, allemaal voorzien van een 5.0-liter V8 met 405 pk en 515 Nm! Per direct de krachtigste / snelste uitvoering ooit van een model dat officieel op pensioen is. YOLO!

De exclusieve Land Rover Defender Works Edition doet 6 seconden over de 0-100 km/u sprint en neemt voldoende met een topsnelheid van 170 km/u. Om dat brok vermogen de baas te kunnen werden zowel de remmen als ophanging aangepast. Uniek 18″ lichtmetalen velgen en grof geprofileerde terreinbanden maken het geheel af aan de buitenzijde, binnenin krijg je een portie Britse flair met véél logo’s, Windsor leder en zwarte Santini accenten.

Ongeveer 170.000 euro (150.000 Britse pond) vraagt Land Rover voor de laatste (?) exemplaren van deze Defender generatie.

Lees hier onze rijtest met de Land Rover Defender!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...