Officieel: Dacia Spring Concept (2020)

Officieel: Dacia Spring Concept EV (2020)Dacia werkt aan een zuiver elektrische stadswagen!

Midden 2021 wil het Roemeense Dacia – dat onder de Renault vlag opereert – een zuiver elektrische Spring toevoegen aan het eerder rationele gamma! Deze Spring moet de meest voordelige elektrische auto van Europa worden.

De Spring Concept is een compacte crossover met vier zitplaatsen en eenvoudige instap, de matgrijze en fluorescerende oranje accenten moeten de elektrische inborst benadrukken. De frisse LED signatuur van de koplampen, achter- en mistlichten zullen we eveneens terugvinden op toekomstige Dacia modellen. De connaisseurs zien uiteraard snel de gelijkenis met de Renault KWID die in China en Brazilië aangeboden wordt.

Technische details omtrent het accupack of elektromotor geeft Dacia nog niet vrij, wel focussen ze op een elektrische actieradius van 200 km (WLTP). Tevens benadrukken ze het stedelijke karakter van deze toekomstige EV.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...