Autosalon Brussel 2020: Dacia line-up

Autosalon Brussel 2020: Dacia line-upDacia stelt de nieuwe ECVO-G LPG-motorisatie voor op het Autosalon van Brussel 2020.

Dit jaar geen kleurrijke Rainbow special editions bij Dacia maar een nieuwe BiFuel (benzine + LPG) op het Autosalon. De ECO-G 100 is eerst te verkrijgen in de populaire Duster en zal daarna doorvloeien (…) naar de Logan (MCV) en Sandero. De milieuvriendelijke ECO-G 100 legt de focus op adequate prestaties met een beperkt verbruik / CO2 uitstoot.

De ECVO-G 100 is gebaseerd op de 1.0-liter driecilinder turbobenzine en levert 100 pk / 170 Nm. De LPG-installatie wordt rechtstreeks in de fabriek gemonteerd en geniet van 3 jaar of 100.000 km garantie . Van bij zijn ontwerp is de benzinemotor afgestemd op werking met LPG. De gastank is ijzersterk en zit ingebouwd waar je normaal een reservewiel kan terugvinden, daardoor blijft het koffervolume ook identiek aan dat van een reguliere uitvoering!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...