Populaire Poppy kiest voor Seat en CNG!

Populaire Poppy kiest voor Seat en CNG!Het gedeelde mobileitsplatform Poppy rond de kaap van 500 wagens en kiest voor de Seat Ibiza op CNG!

Poppy, een Belgische start-up inzake gedeelte mobiliteit met elektrische deelsteps, elektrisch scooters en milieuvriendelijke wagens (Audi A3 g-tron en Volkswagen e-Golf), versterkt zijn aanbod in Antwerpen en Brussel. Intussen zijn er al meer dan 500 wagens beschikbaar en zullen de eerste exemplaren vervangen worden door vier nieuwe – en opnieuw milieuvriendelijke – modellen waaronder de Seat Ibiza TGI (CNG versie).

Poppy bestaat reeds sinds 2018 en kan puike cijfers voorleggen. Zo noteren we maar liefst 1.000 voertuigen, 50.000 gebruikers, 600.000 ritten, 6.000.000 gereden kilometers én een besparing van 600 ton CO2 uitstoot. Net zoals bij de populaire deelsteps werkt Poppy via het “free floating” systeem waarbij je eenvoudigweg een voertuig kan/mag achterlaten waar je wil (binnen een gedefinieerde zone), reserveren gaat via je smartphone!

Registeren is gratis en enkel je verbruik wordt gefactureerd aan een scherp tarief, dus geen parkeerkosten, geen verzekeringskosten, geen abonnementskosten en geen brandstofkosten! Meer informatie staat op poppy.be


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...