Officieel: Seat Ibiza TGI (2018)

Officieel: Seat Ibiza TGI CNG aardgas (2018)De compacte Seat Ibiza krijgt een milieuvriendelijke aardgas (CNG) variant!

In afwachting van een potente CUPRA uitvoering schenkt Seat de nieuwe Ibiza alvast een zuinige TGI uitvoering op aardgas. Gezien de interesse omtrent CNG wagens in het warme Zuiden verwachten we (m)enig potentieel, ook in onze regio’s wint deze duurzame brandstofvorm de laatste tijd aan populariteit!

De blitse SEAT Ibiza 1.0 TGI levert een vermogen van 90 pk / 160 Nm in ruil voor een gemiddeld brandstofverbruik van 3,3 kg/100 km in CNG-modus, wat neerkomt op een investering van 3,22 euro om 100 kilometer te rijden! Met een volle brandstoftank van 40 liter benzine en 13 kg CNG geraak je bijna 1.200 km ver.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...