Maserati lanceert Royale special editions voor Ghibli, Quattroporte en Levante (2020)

Maserati lanceert Royale special editions voor Ghibli, Quattroporte en Levante (2020)Een extra royale uitvoering van de Maserati Ghibli, Quattroporte en Levante.

Als geen ander weten de Italianen dat speciale edities (cfr Fiat en Abarth) het altijd goed doen én daarbovenop de modellen terug in the picture krijgt. Als eerbetoon aan een exclusieve Quattroporte Royale uit ’86 komt Maserati nu met gelimiteerde Royale special edition van de Ghibli, Quattroporte en Levante. Dit voor alle V6 krachtbronnen: de 3.0-liter V6 Diesel (275 pk) en 3.0-liter V6 biturbo (350 pk of 430 pk) benzinemotoren. Slechts 100 exemplaren zullen er gebouwd worden met een “One of 100” inscriptie binnenin.

De nieuwe Royale special edition gaat verder op het luxueuze GranLusso uitrustingsniveau en komen met het hoogglanzende Blu Royale of Verde Royale koetswerkkleur, 21” lichtmetalen velgen en zilverkleurige remklauwen. Binnenin is er keuze tussen een Ermenegildo Zegna Pelle Tessuta of duotone Pieno Fiore bekleding.

De basisuitrusting komt behoorlijk royaal voor de dag met standaard Bowers & Wilkins Sound System, een elektrisch zonnedak, privacy glass, Cold Weather Pack, Premium Pack en Driving Assistance Plus Pack en het Maserati Touch Control Plus infotainmentsysteem mét Apple CarPlay / Android Auto compatibiliteit.

De eerste Royale’s zal Maserati afleveren in april 2002, bestellingen worden opgenomen vanaf 138.492 euro (Ghibli), 158.325 euro (Levante) en 170.799 euro (Quattroporte). De Ghibli Royale kan je terugvinden op de stand van Maserati tijdens het Autosalon van Brussel!

Lees hier onze rijtest met de Maserati Ghibli S 350 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...