Autosalon Brussel 2020: Maserati line-up

Autosalon Brussel 2020: Maserati line-upMaserati parkeert de Ghibli, Quattroporte en Levante op het Autosalon van Brussel.

Met het pensioen van de GranTurismo (en dakloze GranCabrio afgeleide) verschuift de focus van Maserati van sportwagens naar meer functionele wagens. Al werken ze in Italië aan een (geheimzinnige) opvolger die ergens in 2020 zal verschijnen.

Op het Autosalon zet Maserati de compacte Ghilbli, Quattroporte limousine en avontuurlijke Levante SUV in de kijker. Allemaal zijn ze te verkrijgen met diesel of benzinemotor terwijl de Levante Trofeo het meeste indruk maakt met zijn 3.9-liter V8 die 590 pk produceert.

Een spraakmakend merk als Maserati hadden we bij de Dream Cars in Paleis 1 verwacht al moet je voor de luidkeelse Drietanden richting Paleis 6!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...