Officieel: Maserati Levante Vulcano (2019)

Officieel: Maserati Levante Vulcano (2019)Maserati presenteert de Levante Vulcano limited edition.

Maserati wil de Levante SUV nogmaals in de spotlights brengen met een speciale uitvoering waarvan er slechts 150 stuks gebouwd zullen worden, allen voorzien voor Europa en Azië. De Levante Vulcano herken je aan de matte Grigio Lava koetswerkkleur, het Nerissimo Pack (sinistere afwerking van lichtblokken, grille en logo’s), zwarte raamomlijsting en 21” Helios lichtmetalen velgen met daarachter rode (grijpgrage!) Brembo remschijven.

Binnen kan je het “vulkanische karakter” van deze Italiaan onderstrepen met verwarmde/geventileerde lederen stoelen in het zwart (met rode stiknaden) of rood (met zwarte stiknaden) en diverse interieuraccenten in hoogglanzend koolstofvezel of chroom. De “One of 150” badge maakt duidelijk dat deze Levante tot deze gelimiteerde reeks behoorde.

De standaarduitrusting van de Maserati Levante werd voor de Vulcano special edition verder aangevuld met een Bowers & Wilkins Premium Sound System, het soft close sluitsysteem voor de portieren, parkeersensoren voor/achter en de Full LED Matrix adaptieve koplampen.

Op motorisch vlak is er hier keuze tussen de 3.0-liter V6 benzinemotor met 350 pk (vanaf 113.800 euro) of 430 pk (vanaf 125.150 euro) die nog steeds vervaardigd wordt bij de amici van Ferrari. Bestelbonnen worden vanaf NU opgenomen bij je favoriete Maserati verdeelpunt in Gent, Antwerpen of Brussel!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...