Autosalon Brussel 2020 live: Audi e-tron Sportback (Paleis 11)

Autosalon Brussel 2020 live: Audi e-tron Sportback (Paleis 11)Met de zuiver elektrische e-tron Sportback heeft Audi een tweede e-tron model in de aanbieding.

In Europese première stelt Audi hier de e-tron Sportback voor die verder gaat op de (verbeterde) techniek van de e-tron SUV, beide modellen rollen zowaar wat verderop van de band bij Audi Brussels in Vorst. Dankzij de betere aerodynamische vormgeving haalt de e-tron Sportback een rijbereik van 446 km.

Dit wederom in een strakke verpakking met aangenaam rijcomfort, moderne rijhulpmiddelen en hightech gadgets zoals haarscherpe camera’s die (optioneel) de zijspiegels vervangen. De jouwe vanaf 72.800 euro met een rijbereik van 448 km.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...