Video: Autocar test de nieuwe Volkswagen Golf (2019)

Video: Autocar test de nieuwe Volkswagen Golf (2019)Is de achtste generatie Volkswagen Golf nog steeds dé referentie in autoland?

Desondanks de nieuwe Golf de aandacht van Volkswagen in het C-segment vanaf heden moet delen met de zuiver elektrische ID.3 hebben ze in Wolfsburg kosten noch moeite gespaard om de populaire hatchback wederom de beste van zijn soort te maken. Visuele wijzigingen aan de buitenzijde blijven uiteraard – het is en blijft een Duits bedrijf – maar binnenin maken ze een serieuze digitale sprong vooruit. Al is het vooral op vlak van rijhulp, connectiviteit en veiligheid dat de nieuwe Volkswagen Golf indruk maakt in combinatie met een breed gamma aan motoren/aandrijflijnen. En dan moeten de hete uitvoeringen (Golf GTI, Golf GTI TCR, Golf R) nog komen!

Begin 2020 zal hij opduiken bij de lokale Volkswagen verdeler waar ze je tegen dan ook een vanafprijs kunnen geven, in tussentijd doen we het met deze audiovisuele kennismaking van het Britse Autocar.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...