Trailer: James Bond – No Time To Die (2020)

Trailer: James Bond - No Time To Die (2020)Geen gebrek aan blitse bolides in de nieuwe James Bond film!

Het 25ste hoofdstuk in de James Bond films werd No Time To Do Die gedoopt en zal midden april 2020 november 2020 op het witte scherm verschijnen. Daarin speelt Daniel Craig opnieuw de beroemde Britse geheim agent die wereld opnieuw moet redden/behoeden van enkele kwaadaardige geesten. Voor de sterke verhaallijn of diepgaande conversaties moet je het niet doen, wél passeren – naar goede gewoonte – de nodige sportwagens.

Als prominente sponsor levert Aston Martin enkele prachtige – en aangepaste – dienstwagens aan 007, denk maar aan de DB5, V8 Vantage en recente DBS Superleggera. Naast enkele Triumph motorfietsen kunnen we ook de nieuwe Land Rover Defender herkennen net zoals andere modellen uit de Jaguar – Land Rover catalogus.

Update 04/09: een 2e trailer én nieuwe lanceringsdatum: 11 november 2020

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...