James Bond #25 kiest voor DB5, V8 Vantage, DBS Superleggera en Valhalla

James Bond #25 kiest voor DB5, V8 Vantage, DBS Superleggera en ValhallaAston Martin voorziet de wereldberoemde 007 van een mooi kwartet aan dienstwagens.

In de lente van 2020 kunnen we opnieuw naar de bioscoop voor de 25ste James Bond die de “No Time To Die” titel draagt. Initieel werd er (luidop) gefluisterd dat de zuiver elektrische Rapide-E zijn opwachting zou maken, nadien bleek dat de Britse geheim agent de voorkeur had voor een DB5 en V8 Vantage. Uit het moderne gamma komt daar een DBS Superleggera en Valhalla bij!

Als mooie hint naar het verleden komt zo de DB5 (uit Goldfinger, 1964) en V8 Vantage (uit The Living Daylights, 1987) nogmaals op het witte doek. De DBS Superleggera (2018) past met zijn stijlvolle en krachtige vormgeving de perfect match voor Daniel Craig aka James Bond terwijl de 1.000 pk sterke Valhalla niet moet onderdoen voor de knotsgekke Valkyrie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...