Officieel: James Bond krijgt een Aston Martin DB10

Officieel: James Bond krijgt een Aston Martin DB10Speciaal voor de volgende James Bond film komt Aston Martin met de DB10 naar buiten, een zeer gelimiteerde productie volgt nadien.

James Bond is de oerheld voor vele Britten. Sinds jaar en dan verschijnen dan ook de mooiste Britse bolides – en vrouwen! – aan de zijde van 007, al durven de filmmakers wel eens te zwichten voor het vele geld van een andere autoconstructeur. In november 2015 komt de vierentwintigste Bond film in de bioscoop genaamd Spectre. Dat staat voor Special Executive for Counter intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion en de film wordt wederom geregisseerd door Sam Mendes. Daniel Craig speelt net zoals de vorige keren de Britse superheld/spion/…

Technische details omtrent deze Aston Martin DB10 werden er jammer genoeg niet meegegeven, al vermoeden we dat het hier stiekem gaat om een (design)showcase voor de volgende generaties Aston Martin. Op de eerste foto herkennen we heel wat – mooie en mindere mooie – automodellen maar op het witte doek zal het natuurlijk wel prachtig overkomen. Tien dergelijke DB10’s zullen er gebouwd worden die hopelijk de opnames ook overleven. Of er nu ook al een AMG motorblok gebruikt zal worden, is niet geweten.

Officieel: James Bond krijgt een Aston Martin DB10

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...