Lexus introduceert Apple CarPlay en Android Auto (2019)

Lexus introduceert Apple CarPlay / Android Auto (2019)Goed nieuws voor de multimediale Lexus rijder.

In het najaar van 2019 maakt de opgefriste Lexus RX SUV zijn opwachting en doet dat met allerhande nieuwigheden (grotere grille, verbeterde torsiestijfheid, Active Cornering Assist, adaptieve Blade Scan grootlichtassistent, …). Nog belangrijker is de introductie van Apple CarPlay en Android Auto waarmee je eenvoudigweg je smartphone kan koppelen met het infotainmentsysteem en zodanig kan genieten van ondermeer Waze, WhatsApp, Google Maps, Spotify en sinds kort ook Coyote.

Het multimediapakket omvat ook een handige nieuwe functie voor kaartupdates ‘over the air’, waarmee de recentste kaarten voor het autonavigatiesysteem automatisch worden gedownload. Na de RX volgen ook de volgende versies (modeljaar 2020) van de Lexus UX, NX, ES en RC modellen, al kunnen bestaande modellen (modeljaar 2017) binnenkort ook upgraden en zodanig genieten van deze handige toepassingen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...