Coyote vanaf nu beschikbaar via Apple CarPlay!

Coyote vanaf nu beschikbaar via Apple CarPlay!De handige Coyote verkeersassistent is nu mooi geïntegreerd in de eveneens handige Apple CarPlay toepassing.

Apple CarPlay maakte sinds de iOS12 update een kwantumsprong qua functionaliteit, geen enkele nieuwe auto wordt nog (optioneel) zonder dit systeem gelanceerd. Na een smartphone connectie (behalve bij BMW en MINI jammer genoeg mét een fysieke kabel) doe je eenvoudigweg beroep op je geïnstalleerde WhatsApp, Google Maps, Spotify, Podcast, Apple Music, Berichten applicaties.

Midden 2018 liet Coyote weten dat ze van Apple de toestemming hadden verkregen om een aangepaste Coyote CarPlay applicatie te creëren, nu is het grote moment eindelijk aangebroken! Zo tover je vanaf nu alle handige verkeersinformatie (navigatie, files, waarschuwingen, flitsers, problemen, …) snel/duidelijk/overzichtelijk op je infotainmentsysteem dankzij input/feedback van de overijverige Coyote community.

De Coyote CarPlay functionaliteit is enkel weggelegd voor betalende gebruikers (Coyote Extended, 59,99 euro voor het eerste jaar). Je kan wel twee weken proberen zonder aankoopverplichting!

Concurrent Waze – eveneens terug te vinden in CarPlay, eigendom van Google – hanteert een gratis prijsbeleid al geef je daarvoor een stuk van je persoonlijke data op met het oog op commercieel gebruik.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...