Google Maps toont extra route-informatie, maximum snelheid en flitsers (2019)

Google Maps toont extra route-informatie, maximum snelheid en flitsers (2019)Extra functionaliteit voor de handige Google Maps routeplanner!

Desondanks de overname van de (nog handigere) Waze routehulp in 2013 bleef Google investeren in de eigen Google Maps routeplanner. Nu introduceert de zoekmachine nieuwe features in Maps zoals de weergave van de maximum snelheid, vaste flitspalen, mobiele flitsers en alternatieve routes op basis van actuele verkeersdrukte.

De update zal gedeeltelijk uitgerold worden voor zowel de Android als iOS applicate, initieel kunnen enkel Android gebruikers wel flitsers melden. België is jammer genoeg niet bij de eerste landen die van deze update kunnen genieten, daarvoor moet je richting ondermeer Nederland, Italië, Noorwegen, Spanje, Polen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. In landen zoals Frankrijk, Duitsland en Zwitserland zullen flitsers nooit opduiken in Google Maps aangezien dergelijke verkeersinformatie delen daar (momenteel) illegaal is.

Waze gebruikers hoeven niet ongerust te zijn, Google is (momenteel) niet van plan om de Waze applicatie volledig te integreren in Google Maps.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...