Officieel: Jaguar F-Type Chequered Flag special edition (2018)

Officieel: Jaguar F-Type Chequered Flag special edition (2018)Als eerbetoon aan de knappe XK120 van weleer komt Jaguar met een feestelijke … F-Type Chequered Flag uitvoering!

De XK120 maakt al meer dan 70 jaar een groot deel uit van Jaguar’s rijke erfgoed, reden temeer om met een special edition naar buiten te komen aldus het Britse sportwagenmerk. Zowel de F-Type Coupé als F-Type Cabriolet zijn vanaf nu te verkrijgen als “Chequered Flag” uitvoering, voorzien van unieke details en een rijkelijke(re) basisuitrusting.

Visuele hoogtepunten van de F-Type Chequered Flag zijn onder meer het contrasterend zwart dak (voor de Coupé), het luxueuze interieur met Windsor leder (én Performance sportzetels), contrasterende stiksels, een sierafwerking in Dark Brushed Aluminium voor de middenconsole, een stuurwiel met Chequered Flag logo en een rode lederen band. Extra sportieve details zijn zwarte 20” velgen en de verbrede zijdrempels. De Jaguar F-Type Chequered Flag uitvoering is verkrijgbaar in Caldera Red, Fuji White of Carpathian Grey.

De gelimiteerde Chequered Flag uitvoering is afgeleid van de F-Type R-Dynamic en is daardoor leverbaar met vier- en zescilindermotoren, goed voor 300 pk (2.0i viercilinder) en 340 pk / 380 pk (3.0i V6). Steevast voorzien van de 8-traps automaat en achterwielaandrijving tenzij je opteert voor de krachtigste uitvoering met vierwielaandrijving.

Lees hier onze rijtest met de Jaguar F-Type 2.0i!
Lees hier onze rijtest met de Jaguar F-Type 3.0i AWD!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...