Elektrische Bird deelsteps beschikbaar in Brussel

Elektrische Bird deelsteps beschikbaar in BrusselVanaf nu kan je jezelf gemakkelijk verplaatsen in Brussel met de (hippe!) elektrische deelsteps van Bird.

Lees hier onze test met de Bird deelsteps!

Na de Europese lancering van Bird in Parijs is de Belgische hoofdstad aan de beurt. In Amerika zijn de Bird steps al langer ingeburgerd en intussen zijn ze klaar voor een Europees vervolgverhaal. Bird maakt gebruik van compacte/lichte steps met een elektrische aandrijving waardoor ze een betaalbare en milieuvriendelijke vervoersoplossing moeten worden die eveneens het aantal korte autoritten in de stad moet doet verlagen. Na Uber al de tweede slimme mobiliteitsoplossing uit California die het dagdagelijkse leven van inwoners, pendelaars en toeristen in Brussel gemakkelijk(er) moet maken.

Tussen 7u en 21u kan iedereen – 18+ met een account, smartphone en kredietkaart – eenvoudigweg gebruik maken van de Bird steps die overal gestationeerd in Brussel werden. Om nachtelijk misbruik te voorkomen worden ze opgehaald en opgeladen, Bird maakt zich ook sterk om het aanbod snel te vergroten wanneer dat nodig blijkt te zijn.

Via een handige app op je slimme telefoon zie je perfect waar er een Bird step op jou staat te wachten, na het scannen van de QR code op het stuur ben je zo vertrokken. Met de elektrische Bird step mag je op het fietspad rijden (maximum snelheid 18 km/u) en geraak je maximaal 20 km ver, na gebruik – en het naleven van de veiligheidsregels – kan je de step gewoon achterlaten waar je wil. Bij voorkeur wel aan een fietsenrek! Voor de service vragen ze één (symbolische?) euro per gebruik plus 15 eurocent per minuut in gebruik. Als stimulans voor nieuwe gebruikers biedt Bird momenteel een ritkorting van €5 aan met de “BIRDBRUSSEL” promocode.

Steps waren al behoorlijk populair in de drukke centrumsteden (gezien hun vele voordelen) en het ziet er naar uit dat het Bird concept ongetwijfeld een succes zal worden!

Vlogvriend van het huis, Hannes Coudenys, heeft de Bird steps alreeds getest

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...