Officieel: Renault Arkana showcar (2018)

Officieel: Renault Arkana showcar (2018)Zeg niet conceptuele voorbode maar showcar tegen de Renault Arkana!

Renault had het recent alreeds officieel gecommuniceerd, er is ruimte voor nog een SUV binnen het gamma. Deze keer gaan de Fransen de stijlvolle toer op met een “unieke” coupé-cross-over mét chroomlijst rond de ruiten die kan terugvallen op een verhoogde bodemvrijheid, brede wielkasten, strakke 19” velgen en de veelbelovende terreincapaciteiten.

Momenteel is de Arkana slechts een aandachttrekker op het Autosalon van Moskou, volgend jaar moet er – als alles loopt – reeds een productiemodel zijn. Na de lancering (én productie) in Rusland volgt de rest van de wereld. Technische details blijven momenteel nog achterwege, inzake het motorengamma mogen we exemplaren van de nieuwste generatie verwachten. Optioneel zijn deze gekoppeld aan vierwielaandrijving.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...