Spyshots: Renault Captur Coupe (2019)

Spyshots: Renault Captur Coupe (2019)Werkt Renault aan een SUV Coupé op basis van de Captur?

Binnen het premiumsegment zijn er (meerdere) klanten die wel oren hebben naar een onpraktische SUV Coupé koetswerkvorm, nu lijkt ook Renault overstag te gaan. Een dergelijk prototype passeerde recentelijk voor de camera waarna het gissen begon, zit er klaarblijkelijk echt iemand te wachten op een Renault Captur Coupé?

De Franse massaconstructeur had reeds laten weten dat ze op relatief korte termijn een nieuwe Crossover Coupé zou lanceren op de Russische markt. Erna zouden andere Europese regio’s ook aan de beurt zijn mocht er interesse zijn voor een GLC Coupé / X4 in budgetvorm.

Hoe ze een dergelijk nicheproduct internationaal gaan commercialiseren is nog maar de vraag want in Rusland hebben ze reeds een grotere Kaptur crossover (met een K!) op basis van de Dacia Duster. Onze eerste gok is dat de aankomende Crossover Coupé zich daarboven gaat positioneren. Een andere mogelijkheid is een extra koetswerkvariant van de nieuwe generatie Captur die we in 2019 verwachten, als basis zullen de Fransen hiervoor de technische basis van de nieuwe Clio gebruiken die eveneens in de pijplijn zit!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...