Preview: Renault Arkana crossover (2019)

Preview: Renault Arkana crossover (2019)Renault komt op het Autosalon van Rusland met de Arkana, een gloednieuwe crossover!

Het Renault SUV gamma omvat vandaag de dag een Captur, Kadjar, Koleos en Alaskan, op termijn mogen we daar nog de Arkana bijrekenen. Eind augustus krijgen we de avontuurlijke Fransman voor het eerst te zien in Moskou als “showcar” (lees: concept?), in 2019 volgt een wereldwijde lancering.

De naam Arkana verwijst naar “arcanum” (Latijns voor geheim) wat gebruikt werd om “mysterieuze gebeurtenissen en fenomenen” te definiëren. Daarmee wil Renault de brug leggen met het originele karakter en bijhorende aantrekkingskracht van de Arkana. We zijn benieuwd!

Preview: Renault Arkana crossover (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...