Video: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio vs Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Video: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio vs Alfa Romeo Stelvio QuadrifoglioThose Italians…

Terwijl andere media maar al te graag de snelle Alfa Romeo Quadrifoglio’s tegen hun concurrenten laat opdraven pakt OmniAuto.it het even ietwat anders aan. Onze Italiaanse collega’s lieten namelijk de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio sprinten tegen zijn technisch gerelateerde evenknie in berlinevorm, de Giulia Quadrifoglio!

Beiden zijn voorzien van de de befaamde 2.9-liter V6 met 510 pk / 600 Nm terwijl de Giulia het met 1.524 kg iets lichter doet dan de Stelvio’s 1.681 kg. Prijsmatig ligt het voordeel ook bij de Giulia Quadrifoglio met slechts 81.600 euro, voor het praktische gebruiksgemak van de Stelvio Quadrifoglio ben je minimaal 91.100 euro kwijt.

Maar welke is nu de snelste?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...