Video: Chris Harris test de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Video: Chris Harris test de Alfa Romeo Giulia QuadrifoglioNog eens meegenieten van de 510 pk sterke Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio?

Chris Harris liet Youtube voor wat het is en werkt nu in loondienst van Top Gear, het wereldbefaamde autoprogramma dat sinds kort een volledig nieuw presentatieteam heeft. Harris was van de partij op de lancering van de langverwachte Giulia, per direct in de supersterke Quadrifoglio uitvoering! Deze maakt gebruikt van de 2.9-liter V6 die in samenwerking met Ferrari gebouwd werd, kwestie van het prestatiepotentieel direct duidelijk te maken.

Na de malaise van het ooit zo grote Alfa Romeo in de voorbije jaren waren de verwachtingen hooggespannen met ernstige twijfels of de Giulia die wel zou kunnen inlossen.. Kort geleden kropen wij alreeds achter het stuurwiel van deze Italiaanse hooligan en net zoals Harris konden we ons enthousiasme – en glimlach – niet bedwingen!

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...