Officieel: Opel Corsa GSi (2018)

Officieel: Opel Corsa GSi (2018)Ook de compacte Opel Corsa krijgt op het einde van zijn carrière een sportieve GSi variant.

Als alles goed loopt krijgen we in 2019 een gloednieuwe Corsa, toch besluit Opel om nog snel een sportievere GSi variant naar buiten te brengen van de huidige generatie. Na de Insignia is de Corsa de tweede Opel die een snelle GSi versie (ex OPC) krijgt.

Op visueel vlak pakt de Corsa GSi stevig uit met agressieve bumpers, blitse 18″ velgen, rode remklauwen, extra verluchting voor de motorkap en een spoiler achteraan. Zelfs het onderstel werd stijver! Ergens wel wat jammer dat er slechts één uitlaatmond prijkt aan de achterzijde. Binnenin heerst er een “sportieve sfeer” met Recaro zetels, sportstuur en aluminium accenten aldus Opel.

Details omtrent de krachtbron blijven nog even geheim maar we gaan er vanuit dat de 1.4-liter Turbo benzinemotor overkomt uit ondermeer de Corsa S en Adam S. Goed voor 150 pk en 220 Nm.

Officieel: Opel Corsa GSi (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...