Officieel: Opel Adam Rocks S [150 pk]

Officieel: Opel Adam Rocks S [150 pk]Er was al een snelle(re) Adam S en een stoere Adam Rocks, een combinatie kon natuurlijk niet uitblijven!

Deze snelle/stoere Opel Adam Rocks S krijgt dezelfde 1.4-liter turbomotor met maar liefst 150 pk en 220 Nm. Hiermee kan de vlotte crossover in 8,5 tellen vanuit stilstand 100 km/u bereiken, de topsnelheid ligt net boven de 200 km/u. Het eerste kennismakingsmoment met deze nieuwkomer voor het Opel gamma volgt binnenkort op de AutoRAI, zeg maar het Autosalon van Nederland.

Visueel blijven de wijzigingen eerder beperkt, toch krijgt de Adam Rocks S een subtiele spoiler achteraan mee. Het stoffen Swing Top dak is standaard en verkrijgbaar in diverse kleuren, het openen/sluiten gaat geheel elektrisch in slechts 5 seconden. De nieuwe rode Red ’n Roll dakkleur is enkel te verkrijgen op de Adam Rocks S.

Lees hier onze rijtest met de Opel Adam!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...