Michael Fux heeft een paarse McLaren 720S en Rolls Royce Dawn

Michael Fux heeft een paarse McLaren 720S én Rolls Royce DawnOver smaken en kleuren valt niet te discussiëren?

De Amerikaanse (ex Cubaanse) autoliefhebber Michael Fux verzamelde een klein fortuin met matrassen en doet niets liever dan zijn riante collectie uitbreiden. Bijna elke toevoeging is voorzien van een unieke koetswerkkleur, zo uniek zelfs dat niemand anders ervan gebruik kan maken. De personalisatieteams van MSO (McLaren) en Bespoke (Rolls Royce) opteerden beiden voor de Fux Fuchsia tint voor respectievelijk een gloednieuwe 720S en Dawn. Naast de opvallende koetswerkkleur zien we nog diverse (interieur) accenten in het paars terugkomen..

Desondanks de uitgesproken kleurkeuze bespeuren we geen motorische wijzigingen. De McLaren is dus net zoals alle andere 720S’en voorzien van een 3.8-liter V8 met 720 pk / 770 Nm (al zou het werkelijke vermogen een pak hoger liggen) en is in staat om in minder dan 3 tellen de 100 km/u aan te tikken! De Rolls is een echte zonneklopper waarbij er een 6.6-liter V12 in het vooronder ligt. Deze doet 5 seconden over de stoplichtsprint (niet slecht voor die 2.500 kg) en kan het stoffen dak openen en sluiten in 22 seconden.

Een dergelijke paarse configuratie maken is ontiegelijk duur, voor een reguliere Rolls Royce Dawn of McLaren 720S ben je minimaal respectievelijk €335.000 of €251.000 kwijt. Beiden zijn in België bij importeur Ginion te vinden in Brussel, meer speciifek in Overijse en Elsene.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...