Paarse Mercedes A45 AMG is vrij vrouwelijk

Mercedes A45 AMG Erika by AMG Performance StudioDankzij de AMG Performance Studio kan je jouw tot in de puntjes gepersonaliseerde Mercedes krijgen, zelfs al neigt die naar de wansmakelijkheid.

De investering die je moet maken voor een rasechte sportwagen van Mercedes met AMG achterop is niet mis, daarom pak je het best direct volledig juist aan. Dankzij de standaard catalogus kan je al vrij veel personaliseren met diverse koetswerkkleuren, accenten, stickers, velgen, … maar soms wil je net dat tikketje meer. Voor die doelgroep is er de AMG Performance Studio die zich bezig houdt met verregaande personalisatie van je AMG, in tegenstelling tot de naam zijn er geen serieuze vermogensaanpassingen voorhande.

Erika had zo een vrij unieke smaak en stuurde haar gloednieuwe Mercedes A45 AMG naar de Performance Studio, het eindresultaat – met matzwarte met paarse accenten – vinden jullie hieronder. Voor velen ongetwijfeld not done of gewoon hondslelijk, voor Erika was het toch de moeite om eens diep in de geldbeugel te tasten. Motorisch levert deze A45 AMG nog steeds een stevige 360 pk dankzij een geblazen 2.0-liter viercilinder. Stoplichtsprintjes trekken deze compacte Mercedes’ is geen enkel probleem, met een gelimiteerde topsnelheid van 250 km/u ben je ook wel goed voorzien.

Lees hier onze rijtest+video met de Mercedes A45 AMG!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...