Uittip: Isuzu Experience Day [zondag 4 juni – Loon op Zand (NL)]

Uittip: Isuzu Experience Day [zondag 4 juni - Loon op Zand (NL)]Voor de vierde keer organiseert Isuzu een onvergetelijke dag vol avontuur, animatie en gezelligheid voor de liefhebbers van pick-ups.

Op zondag 4 juni is iedereen welkom op Experience Island in Loon-op-Zand (Nederland) voor de 4e editie van de Isuzu Experience Day. Met naar verwachting meer dan 3.000 deelnemers en 800 pick-ups wordt deze editie wellicht hét grootste pick-up evenement in de Benelux, je hoeft dus niet in het bezit te zijn van D-Max of dergelijke.

De Isuzu Experience Day belooft een onvergetelijke dag te worden met talrijke activiteiten en animaties voor jong en oud. Voor deelnemers is het dé gelegenheid bij uitstek om de verschillende versies van de Isuzu D-Max pick-ups uit te testen bij het 4×4-rijden op een schitterende locatie. Daarnaast kunnen deelnemers een full force remtest ervaren met de nieuwe D-Max en een last van 3,5 ton aan de trekhaak. Ideaal dus om de capaciteiten van de D-Max op vlak van professioneel gebruik en veiligheid te ontdekken.

Meer informatie staat op de website, inschrijven kan eveneens ginds of via je Isuzu verdeler!

Lees hier onze rijtest met de nieuwe Isuzu D-Max 1.9L!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...