Autosalon Brussel 2017: Isuzu line-up

Officieel: Isuzu D-Max 1.9 D [163 pk / 380 Nm]Op het Autosalon van Brussel presenteert Isuzu de nieuwe D-Max.

Naast een resem professionele oplossingen voor allerhande vrachtwagens gaat onze aandacht in Paleis 9 bij Isuzu uit naar de vernieuwde D-Max pick-up. Op visueel vlak krijgen we andere bumpers, LED verlichting en nieuwe velgen. Binnenin werd het dashboard ook wat hertekend met onder meer een nieuwe tellerpartij, keyless go / smart key en extra rijhulpsystemen.

Grootste nieuwigheid vinden we onder de motorkap, daar werd de 2.5-liter turbodiesel bedankt voor bewezen diensten en vervangen door een gloednieuwe 1.9-liter viercilinder. Deze diesel levert 164 pk en 360 Nm en voldoet aan de Euro6 norm, daarnaast is hij ook nog eens 60 kg lichter. Als toekomstige klant mag je kiezen tussen een manuele zesbak of een automaat die sinds kort evenveel verzetten meekrijgt.

Aan kracht of karakter moet de nieuwe 1.9-liter dieselmotor gelukkig niets inboeten, nog steeds trekt de Isuzu D-Max tot 3,5 ton terwijl er in de laadbak nog eens één ton aan lading kan verdwijnen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...