Officieel: Dacia Logan MCV Stepway (2017)

Officieel: Dacia Logan MCV Stepway (2017)Na de Dokker, Sandero en Lodgy krijgt de Dacia Logan MCV een stoere Stepway uitvoering!

De Stepway’s van de Roemeense budgetbouwer zijn behoorlijk populair waardoor de praktische Dacia Logan MCV break nu ook volgt. Met extra bescherming rond de bumpers en wielen, 5 cm meer bodemvrijheid en een zilveren beschermplaat moet je in staat zijn om heelhuids van A naar B te geraken, de 16″ lichtmetalen velgen maken het geheel af.

Veel keuze is er overigens niet qua koetswerkkleuren, zo ben je steeds aangewezen op blauw of antraciet (donkergrijs). Indien gewenst kan je bepaalde elementen laten uitvoeren in het zilverachtige Noir Diamantée. Binnenin krijg je het vernieuwde Logan MCV geheel met specifieke zetelbekleding en accenten.

De Dacia Logan MCV Stepway staat op het Autosalon van Genève begin maart, later dit jaar in de showroom.

Lees hier onze rijtest met de Dacia Logan MCV 1.5 dCi!
Lees hier onze rijtest met het vernieuwde Dacia gamma!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...