Teaser: Audi Q8 Concept (2017)

Teaser: Audi Q8 Concept (2017)Naast de elektrische Q6 SUV (die in België gebouwd zal worden!) maakt Audi ook werk van een nog grotere Q8.

Binnenkort gaat het Autosalon van Detroit van start (januari 2017) en Audi zal in Motor City het doek halen van hun Q8 Concept. Officieel een designoefening voor een grotere en dynamisch ogende – “coupé SUV” – terreinwagen die zich boven de Q7 zou nestelen, als we de geschiedenis even bekijken weten we maar al te goed dat het menens is met de Duitsers uit Ingolstadt en hun SUV expansieplannen!

De aankomende Q8 moet het antwoord zijn op de BMW X6 en Mercedes GLE Coupé en zou nog voor 2020 bij de lokale concessiehouder moeten staan. In tegenstelling tot deze directe concurrenten heeft de Q8 Concept een minder aflopende daklijn, wie weet komen ze wel met een Q8 én Q8 Coupé of Q8 Sportback naar buiten!

Begin januari volgt er meer beeldmateriaal en informatie.

Lees hier onze rijtest met de Audi Q7 3.0 TDI en Q7 e-tron!

Teaser: Audi Q8 Concept (2017)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...