Audi Q8 dan toch bevestigd


De Audi Q8 wordt uiteindelijk toch werkelijkheid!

We hebben al ontelbare geruchten gehoord over een Q8-model van Audi en ons geduld werd lang op de proef gesteld, maar uiteindelijk zijn de productieplannen van deze super-SUV dan toch bekrachtigd. Hij zal de onlangs onthulde Range Rover Sport het vuur aan de schenen leggen. We kunnen jullie nu al zeggen dat hij een coupé-achtige daklijn met zich meekrijgt en dat hij beschouwd wordt als een SUV-variant van de Audi A8.

De Audi Q8 zal rusten op Volkswagen’s MLB-platform, een platform dat door Volkswagen zelf ontworpen en geïntroduceerd is in 2012. Ook de nieuwe Q7, Volkswagen Touareg en Porsche Cayenne zullen ondersteund worden door het MLB-platform. Veel meer informatie over de Q8 is voorlopig nog niet vrijgegeven. Maar geen getreur Audi-fans, we houden jullie zeker en vast op de hoogte!

* De foto’s zijn van de Audi Crosslane Coupe concept, officiële foto’s van de Q8 zijn nog niet bekend.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...