Officieel: Hyundai Veloster Turbo facelift

Officieel: Hyundai Veloster Turbo faceliftIn navolging van de i30 en i40 krijgt ook de excentrieke Hyundai Veloster een beperkte facelift.

Een sportief gestileerde Koreaan met een asymmetrische deurverdeling, je moet er maar opkomen! Toch kan je ervoor terecht bij de gekke Veloster en dat al sinds 2011, hoog tijd om alles terug wat te voorzien van botox aan de buitenzijde en een technologie-update aan de binnenkant. Naast enkele toevoegingen aan de personalisatiecatalogus herken je de vernieuwde Veloster voornamelijk aan zijn nieuwe zeshoekige grille, bijna identiek aan die van de gefacelifte i30! Voor het interieur voorziet Hyundai nu ook zwarte sportzetels met gele stitching, een innovatief navigatie/multimediasysteem (DAB, Siri integratie, Travel Link, …) en verbeterde telemetrie.

Hyundai België zal – zoals ondertussen reeds het geval is – enkel de Veloster Turbo topversie aanbieden. Deze zal te herkennen zijn aan het krachtige voorkomen, nieuwe 18″ lichtmetalen velgen en rode accenten onderaan de bumpers. De 1.6 T-GDi blijft gewoon op post met 186 pk en 265 Newtonmeters, optioneel kan je wel de nieuwe zeventraps automaat met dubbele koppeling krijgen!

In het najaar verwachten we de gefacelifte Veloster Turbo in het dealernet, Hyundai zal vermoedelijk wel dezelfde vanafprijs hanteren. Hoewel we hier te maken hebben met een uniek nicheproduct, heerst er in Vlaanderen toch voldoende animo voor een dergelijke wagen, zo getuige de grote Veloster Fan Club in België.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...