Video: Lamborghini’s jaaroverzicht 2014

Autosalon Genève 2014 Live: LamborghiniOnze focus ligt al volledig op de toekomst, toch kijken we graag nog even mee met Lamborghini naar het afgelopen jaar.

Een herkenbare trend bij elk nieuw kalenderjaar: overzichten, lijstjes en compilaties van de voorbije 365 dagen. Wanneer je er een Italiaanse sportwagenfabrikant bijhaalt is het gelukkig al een stuk aantrekkelijker, zeker wanneer ze nieuwe modellen wisten te produceren. De Lamborghini Huracan kwam in maart ten tonele op het Autosalon van Genève en verkoopt zichzelf als zoete broodjes, een vervolg van het V10 succesverhaal lijkt nu al een zekerheid!

Daarnaast werd er ook heel wat geracet met de GT3 versie’s tijdens het eigen Super Trofeo Series kampioenschap, een Belgische passage tijdens de 24u van Spa stond natuurlijk ook op het programma! Met de LPI-910 Asterion zet Lamborghini haar eerste stapjes in de hybridewereld, toch verwachten we niet direct een groene Stier van de band rollen in Sant’Agata.

Voor 2015 staat de extrasportieve Aventador SV op de planning met een lancering tegen het Autosalon van Genève, enkele maanden later nemen de Italianen naar alle waarschijnlijkheid de dakloze Huracan Spyder mee richting Frankfurt! Buon Anno amici!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...