Eerste foto’s van de nieuwe Skoda Fabia

Eerste foto’s van de nieuwe Skoda FabiaNa de vele teasers verlost Skoda ons met twee volledige foto’s van de nieuwe Fabia, al blijft het karig met informatie!

Het is per direct duidelijk dat de Tsjechen – naar goede gewoonte binnen de VAG familie – eerder een evolutie verkiezen dan een revolutie. Deze nieuwe Skoda Fabia is qua design heel herkenbaar, al werd de nieuwe huisstijl duidelijk geïmplementeerd. Die zagen we al bij de nieuwe Octavia en Rapid, maar deze Fabia is de eerste die de VisionC Concept designelementen toebedeeld krijgt. Met enkele doordachte aanpassingen stijgt de ruimte en functionaliteit, ook het brandstofverbruik nam met 17% af!

Op alle mooie woorden over het design, de functionaliteit en de verregaande efficiëntie moeten we nog even wachten, al vermoeden we dat alles groter, doordachter en moderner voor de dag zal komen bij de nieuwe Fabia. Skoda is ook fier op maar liefst 10 nieuwe Simply Clever innovaties en dankzij de smartphone-integratie MirrorLink zullen ook de new generation hun nieuwe compacte stadswagen omarmen.

Personalisatie is hot, dat weten ze ondertussen bij Skoda ook. Daarom zijn er maar liefst 15 verschillende koetswerkkleuren beschikbaar en kan je ook kiezen voor kleurcombinaties voor het dak, wielen en spiegelkappen. Op het Autosalon van Parijs begin oktober zal Skoda ons verblijden met alle informatie, tegen begin volgend jaar verwachten we hem bij de dealer!

Eerste foto’s van de nieuwe Skoda Fabia

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...