Teaser: Aston Martin Lagonda

Teaser: Aston Martin LagondaNa heel wat geruchten en spyshots komt Aston Martin nu zelf met officiële informatie naar buiten omtrent hun Lagonda.

De Aston Martin Lagonda zal het summum worden van wat ze in Gaydon kunnen bereiken met voldoende inzet, motivatie en een enorm ontwikkelingsbudget. Personalisatie is daarvoor een van de kernwoorden, de recent gelanceerde Q Division kan haar alvast bewijzen. Met de One-77 en V12 Zagato als voorganger wisten ze alreeds de juiste snaar te raken, met een eerste officiële teaser lijkt het er stilaan ook op dat de Lagonda sedan een bijzonder knappe verschijning zal wezen. Het zal terug een zeer gelimiteerde productie worden en als je moet vragen naar het prijskaartje dan zal het niets voor jou zijn. In de wandelgangen wordt er zelfs gefluisterd dat enkel het Midden-Oosten deze Lagonda zal krijgen al kunnen we ons dat niet voorstellen gezien het wereldwijde cliënteel.

Na de spyshots, impressie en deze teaser hebben we al een goed beeld van wat het resultaat zal worden, omtrent de krachtbron is er nog niets gecommuniceerd. Naar alle verwachtingen zal de befaamde 6.0-liter V12 – uit ondermeer de V12 Vantage Roadster S – die taak op zich nemen met een vermogen van meer dan 500 pk. In de beginmaanden van 2015 zal Aston Martin de wagen officieel voorstellen aan het publiek, tijdens de maanden ervoor zullen geselecteerde klanten al eens op de koffie thee mogen in Engeland.

Spyshots: Aston Martin Lagonda sedan

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...