Dacia helpt Porsche terug op weg

Dacia duster vs Porsche MacanEen Porsche Macan had zich vastgereden en moest geholpen worden door een Dacia Duster.

Een persevenement dat Porsche in Marokko op poten had gesteld liep niet volledig volgens plan. Porsche had de lokale pers uitgenodigd om de nieuwe SUV aan de tand te voelen. Aangezien Marokko in tegenstelling tot België wel nog een streepje natuur tussen de asfaltstroken heeft liggen, besloot Porsche een licht off-road parcours uit te stippelen. Helaas liep het daar mis. De Macan kwam vast te zitten en kon geen kant meer uit.

Duidelijk een voorval dat Porsche niet als mogelijk had beschouwd. Zo hadden ze geen tweede Macan of een extra Cayenne meegenomen in de bergen. Vervolgens was het niets minder dan een Dacia Duster pre-facelift die de Macan uit zijn benarde situatie heeft geholpen. Hoogstwaarschijnlijk lag de fout niet bij Porsche maar bij de overmoedige journalist, al leverde deze grappige situatie beide merken heel wat aandacht op..

Rijtest: nieuwe Dacia Duster 2.0

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...